Log ind

Ny hjemmeside

Velkommen til smart klub danmarks nye hjemmeside. Siden har fået nyt design og fået ændret på nogle af funktionerne for betalende medlemmer samt for gæster, gratister og tidligere medlemmer.

Herunder er listet nogle af de væsentligste forskelle og funktioner. Kig på det og log ind og se dig omkring. Har du spørgsmål, forslag eller finder du en fejl, så skriv til info@smartklubdanmark.dk.

 

Digitalt medlemskort

Betalende medlemmer kan ved login få fremvist et digitalt medlemskort, som kan anvendes på lige fod med det tidligere fremsendte plastikkort.

Alle medlemmer har på det digitale medlemskort fået et nyt medlemsnummer, som fremadrettet vil være det gældende medlemsnummer. Dog har vi i 2018 en overgang med 2 numre for de medlemmer, der allerede indmeldt og har fået tilsendt et plastikmedlemskort.

Bemærk, at det digitale medlemskort kun er gyldigt ved fremvisning på telefon eller tablet. En printet version er ikke gyldig.

 

Dit medlemskab og dine oplysninger

Når du er logget på, kan du fra ”Dit medlemskab” opdatere din e-mail, din adresse, telefonnummer mm. Vi vil gerne opfordre til at du gennemgår dine oplysninger, så de data vi har på dig er korrekte. Herfra kan du også se, din betalingsstatus på medlemskabet og det er herfra du skal forny dit kontingent sidst på året.

Har du betalt kontingent for 2018 før dd. vil feltet ”tidligere betalinger” være tomt, da dette refererer til kontingentindbetalinger foretaget via hjemmesiden.

 

Nye medlemmer

Fra i dag kan man ved indmeldelse betale direkte på hjemmesiden. Så snart betalingen er gået igennem bliver man tildelt de rettigheder, man skal have på hjemmesiden. Der er adgang til det digitale medlemskort og man har adgang til klubbens medlemsfordele.

 

Tidligere medlemmer og gratister

Er du tidligere betalende medlem af smart klub danmark, eller har du bare haft oprettet en profil, så har vi overført dine oplysninger. Når du er logget på, kan du fra ”Dit medlemskab” betale for dit medlemskab for at få adgang til de medlemsfordele det kan give.

 

Her bor en smart!

Vi har fået moderniseret ”Her bor en smart”, så du fra din profil kan angive, om du vil have vist en prik på kortet, hvor din smart holder til. Det gamle kort udgår. Data er ikke overført, så vi starter på en frisk. Har man en smart på kortet, så fjernes prikken automatisk ved medlemskabs ophør.

 

Kalenderen

Alle klubbens arrangementer er at finde i kalenderen. Det er kun klubbens medlemmer, der kan tilmelde sig de enkelte mini-træf, sommertræf og hvad vi ellers har af tilbud. Har vi et arrangement, der kræver egenbetaling, så betales der nu direkte ved tilmeldingen på hjemmesiden.

 

Galleri

Klubbens galleri er påtænkt medlemmernes billeder af deres smarter, projekter og billeder fra træf. Klubben har ikke en fotograf tilknyttet eller har et gammelt filarkiv, vi kan kigge tilbage i. Derfor er galleriernes indhold helt op til medlemmernes upload efter hvert arrangement og selvfølgelig også i egne gallerier, hvor ens egen smart kan blive fremvist.

Det er muligt at uploade træf-billeder i de gallerier, som klubben har oprettet. Lige nu er der gallerier for 2017. Hvis du synes, de er lidt tomme, så find dine billeder og del dem med os andre ved at uploade dem til galleriet.

Der vil løbende blive publiceret gallerier fra 2008 til 2016, som I kan uploade billeder i.

 

Forum

Det er det gamle velkendte med indlæg tilbage fra 2008. Det har blot fået et nyt design, og knapperne er måske placeret lidt anderledes end vi er vant til. Funktionaliteten er den samme. Eneste forskel her er at man nu skal være betalende medlem af klubben for at kunne skrive, oprette og svare på indlæg.

 

Seneste fra forummet

man 17. dec 2018 21:18
søn 16. dec 2018 20:09
søn 16. dec 2018 15:51
Gå til forummet