Log ind

Medlemskab

smart klub danmarks hjemmeside og forum er åbent for alle. Der er dog visse sider og funktioner, som kun kan tilgås af klubbens betalende medlemmer.

 

Betalende medlem

Som betalende medlem af smart klub danmark har du fuld adgang til klubbens forum og hjemmeside. Du har derudover fuld adgang til klubbens rabataftaler og fortrinsret til klubbens arrangementer typisk til special klub-pris.

Det koster 300 kr. årligt at være medlem af smart klub danmark. Klik her for at blive medlem.

 

Husstandsmedlem

Betalende medlemmer af smart klub danmark har mulighed for at få tilknyttet en yderligere brugerprofil til medlemsskabet. Hvis der er to i husstanden, som ønsker at være en del af fællesskabet på hjemmesiden, så kan man logge ind uafhængig af hinanden og skrive hver sine indlæg. Bemærk at der er begrænsede rettigheder forbundet med det ekstra login. Eksempelvis får det ekstra login ikke et medlemskort, der er ikke adgang til rabataftalerne eller stemmeret til generalforsamlingen. Ønskes disse fordele skal der købes et medlemsskab til klubben. Skriv en e-mail til klubben, hvis du ønsker at tilknytte en ekstra profil til dit medlemskab.

 

Udmeldte medlemmer

Har du tidligere været medlem af smart klub danmark, eller har du en profil fra tidligere, så har du, selv om du logger på, ingen muligheder for at læse eller se andet indhold, end hvis du blot er gæst på siden.

 

Gæster

Er du ikke medlem af smart klub danmark og/eller er du ikke logget ind på klubbens hjemmeside, har du kun begrænset adgang til indhold og funktioner. Du kan læse den åbne del af hjemmesiden og forum, men du kan ikke forfatte og svare på indlæg, se andre brugeres profiler, se uploadede billeder, søge eller sende og modtage private beskeder (PB).

 

Bliv medlem

Vil du gerne have del i fællesskabet og have adgang til rabataftaler og den fulde funktionalitet på hjemmesiden, så kan du blive medlem her.

Har du tidligere været medlem og vil du gerne være med i klubben igen, så klik her for at blive medlem.

Seneste fra forummet

man 20. maj 2024 11:16
lør 18. maj 2024 09:16
søn 28. apr 2024 08:00
Gå til forummet