Log ind

Tilmelding

Du skal være logget på og være betalende medlem af smart klub danmark for tilmelde dig arrangementet samt se tilmeldte medlemmer til arrangementet.

Knuthenborg Safaripark

Dato
15.08.2021
Tidspunkt
10:00 - 17:00
Sted
Maglemerporten (port 1), Knuthenborg Allé 1, 4930 Maribo
Beskrivelse

 

Tag med smart klub danmark til Knuthenborg Safaripark den 15. august 2021.

Vi mødes kl. 10.00 ved Maglemerporten og starter med en rundtur som slutter ved legepladsen, hvorefter der vil være mulighed for at køre lidt rundt på egen hånd eller sidde og drikke kaffe. Herefter tager vi en samlet tur over til fugleområdet.

smart klub danmark giver i løbet af dagen en is og en kop kaffe til klubbens medlmmer og ledsagere. Så husk dit medlemskort, evt. madpakke, drikkevarer, kaffe og noget at sidde på. Heidi (Tøzz) tager også kage med til kaffen.

Kontakt Heidi (Tøzz) på messenger eller 27398017, hvis du ønsker at bestille en sandwich til frokost. Der kan vælges mellem roastbeef, kylling og bacon, æg og rejer, flæskesteg, tunsalat eller frikadeller.De vejer ca. 180 g. pr. stk. og koster 45 kr. pr. stk. Heidi sørger for bestilling mm. og du betaler hende via MobilePay eller kontant.

Af hensyn til planlægningen skal vi have din tilmelding senest den 11. august.

Resten af dagen, indgang mm. er for egen regning. Husk at der kan være rabat på indgangsbilletten, hvis den købes online inden besøget.

 

Billeder fra arrangmentet

Husk at uploade dine billeder fra dagen i galleriet.